U bent hier:

Sirius Universalis

De geboorte van een ster
Op 23 november 2005 werd een ster geboren. Wie had destijds kunnen verwachten dat Sirius zou uitgroeien tot hetgeen het vandaag de dag is; een heus begrip. Een begrip dat een synoniem is geworden voor kwaliteit en kunde. Tijdens het Lustrum vieren we de groei en ontwikkeling die Sirius heeft meegemaakt. Van een experimenteel en veelbelovend College, naar een professionele en gevestigde Vereniging. Sirius verdient het spectaculair gevierd te worden en dat is precies wat we tijdens het IIIe Lustrum zullen doen. We pakken groots aan; Sirius straalt helderder dan ooit en dat mag iedereen weten!

"Een mens kan alles doen, als hij maar wil"
Meer dan XV jaar Sirius is een goed moment om stil te staan bij de vraag wat het betekent om een (oud-)Siri te zijn. Sirii beschikken over de juiste dosis ambitie, nieuwsgierigheid en gedrevenheid om alles te bereiken wat zij maar willen. Tel daar het onuitputtelijke enthousiasme bij op om het beste uit henzelf en hun omgeving te halen en een ware groep alleskunners is geboren. Het mag dan ook niet verbazen dat de Sirii van vroeger inmiddels zijn doorgedrongen tot de academische wereld, advocatuur, maatschappelijke organisaties, rechtspraak en nog veel meer. Sirii zijn overal te vinden en weten zich overal te onderscheiden. Dat laatste geldt zeker ook voor de jonge, huidige generatie Sirii, die alweer klaarstaat om door te stomen en hun dromen te verwezenlijken.

Sirius Universalis
De vraag wat het betekent om een (oud-)Siri te zijn, is dus eigenlijk makkelijk te beantwoorden. Siri zijn, betekent dat je bewijst dat een mens alles kan doen, als hij maar wil. Durf te dromen én durf te doen. Verken jouw interesses, ontwikkel jouw talenten en ontpop je tot een ware Siri Universalis.