U bent hier:

Openingsfestival 'Morgenrood'

Kort voordat de zon opkomt en Sirius samen met de andere sterren de hemel verlaat, kleurt de morgen de lucht rood. Op het Openingsfestival zullen we vieren dat we na een lang en donker Coronajaar ein-de-lijk weer bij elkaar mogen komen en mogen genieten. De nacht is voorbij, de dageraad breekt aan en het Morgenrood verschijnt.

Om de officiële start van het IIIe Lustrum te vieren, zullen we op zaterdag 18 september bij het Openingsfestival 'Morgenrood' helemaal uit ons dak gaan! Op het festival zullen we de hele middag en avond in de buitenlucht genieten van heerlijke muziek (met onder andere een optreden van de Lustrumband) en een fantastische sfeer. Dans, chill, lach en ontspan. Het echte festivalgevoel; wat hebben we het gemist! Er is de hele dag een open bar en uiteraard bestaat de mogelijkheid om te snacken met het lekkerste festival food.

Het festival is toegankelijk voor alle Sirii en alumni en zal plaatsvinden op het industriële terrein van Basecamp in Utrecht. De eigen bijdrage? Slechts €29,50!