U bent hier:

Lustrumgala

Champagne, dineren, speeches, gelach, feest, muziek, gedans. Het lustrumgala is pure magie. Is het niet jouw wonderschone date, dan is het wel de betoverende setting. Het lustrumgala is dé plek waar meer dan vijftien jaar Sirius bij elkaar komt. Prachtig.

Het spetterende lustrumgala zal, na verplaatsing, eindelijk plaatsvinden op zaterdag 18 juni 2022 en zal bestaan uit een luxe en uitgebreid diner en een geweldig feest. Flanerend in onze mooiste rokkostuums/smokings of galajurken, zullen we gedurende de avond genieten van verschillende optredens (waaronder van de Lustrumband) en een open bar. Het gala is hét perfecte moment om dat ene werkgroepgenootje als date te vragen, of om weer herenigd te worden met die oude commissiegenoten uit jouw Sirius-tijd. 

Mocht je zowel het diner, als het feest willen bijwonen, is de eigen bijdrage: voor Sirii €55(introducé: €60) en voor alumni €60 (introducé: €65). Ook is het mogelijk om enkel een kaartje voor het galafeest aanschaffen. De avond begint voor jou dan iets later, maar je kan bij binnenkomst wel meteen doorrollen naar de dansvloer! De eigen bijdrage voor enkel het galafeest bedraagt: voorSirii €35 en voor alumni €40 (deze prijzen zijn hetzelfde voor introducés). Uiteraard is er ook gedurende het feest een open bar en pak je als feestganger ook enkele optredens mee.

Het lustrumgala zal plaatsvinden op de prachtige locatie Fort Lent in Nijmegen en is uiteraard toegankelijk voor zowel Sirii als alumni.