U bent hier:

Lustrumcommissie


v.l.n.r. Jaimisa Bambá Sanches, Anne Joppe, Daan van Maurik, Maarten De Boeck,
Ruben Silva Kas, Yara Voogel, Maud de Ruiter

Het IIIe Lustrum van Sirius zou natuurlijk nergens zijn zonder de Lustrumcommissie. Als groep alumni en Sirii begonnen we vol enthousiasme en creativiteit in oktober 2019 aan de organisatie. Waar zich bij een Lustrum op zichzelf al de nodige uitdagingen voordoen, waren er bij deze editie natuurlijk wat extra hobbels op de weg. Dit zorgde voor veel onzekerheid en ook verschuivingen binnen de commissie zelf, maar het heeft ons er niet van weerhouden alsnog een fantastische reeks evenementen neer te zetten!

Even een rondje voorstellen: Yara is onze voorzitter, degene die alles tot in de puntjes regelt en plant. Daarnaast coördineert zij de Openingsfestivalcommissie. Soms net zoals de rest vanuit het mooie Utrecht, maar het liefst vanuit het buitenland in de zon met een cocktail in de hand. Maarten en Ruben waren vorig jaar bestuurscoördinatoren van de commissie, maar na de wisseling van het bestuur waren zij gelukkig nog gedreven genoeg om zich in te blijven zetten voor het Lustrum. Maarten bekommert zich nu voornamelijk om de Lustrumpromocie, als model en websitebouwer. Ruben is als fiscus van de LuCo in zijn natuurlijke habitat gebleven. Ook is hij coördinator van de Galacommissie. Voor de inhoud hebben we Anne, als coördinator van de IEC, die het inhoudelijke lustrumevenement Sirius in Society organiseert. Verder is ze de initiatiefnemer en alleskunner van de Lustrumband. Daan kwam er later pas bij, maar heeft de verloren tijd gecompenseerd door naast lid te zijn van de LuCo deel uit te maken van de OFC, de IEC, de Lustrumpromocie en de Lustrumband. Aan enthousiasme geen gebrek dus, aan tijd langzamerhand wel? En, last but not least, zijn Jaimisa en Maud sinds dit jaar onze bestuurscoördinatoren, die ervoor zorgen dat alles gestroomlijnd wordt met het beleid van de vereniging en de betweterigheid van de commissieleden af en toe getemd wordt. 

Wij hebben heel veel zin om de komende tijd samen met jullie naar de evenementen uit te kijken en uiteindelijk samen de onvergetelijke dagen te beleven! 

Liefs, 
De LuCo