U bent hier:

Sirius Universalis Podcast

19/09/2021

Sirius Universalis Podcast

15 jaar Sirius brengt uiteraard talloze interessante verhalen van talloze interessante mensen met zich mee. Hoog tijd om een paar van die mensen een podium te geven! Met trots presenteert de Lustrumcommissie daarom: De Sirius Universalis Podcast! 

In deze podcast gaan Yara en Maarten in gesprek met Sirii, alumni en externen die veel voor Sirius hebben betekend of op een bijzondere manier aan de ontwikkeling van Sirius hebben bijgedragen. Samen met hun gasten gaan zij op zoek naar wat het betekent om een Siri te zijn. Er wordt in het verleden gedoken en naar de toekomst gekeken. Hoe was Sirius vlak na haar oprichting? Waar staan we nu? En wat brengt de toekomst? Dat én meer in de Sirius Universalis Podcast!

Luister nu hier de eerste aflevering!