U bent hier:

Sirius Universalis Podcast

 

Sirius Universalis Podcast

15 jaar Sirius brengt uiteraard talloze interessante verhalen van talloze interessante mensen met zich mee. In deze podcast gaan Yara en Maarten in gesprek met Sirii, alumni en externen die veel voor Sirius hebben betekend of op een bijzondere manier aan de ontwikkeling van Sirius hebben bijgedragen. Samen met hun gasten gaan zij op zoek naar wat het betekent om een Siri te zijn. Er wordt in het verleden gedoken en naar de toekomst gekeken. Hoe was Sirius vlak na haar oprichting? Waar staan we nu? En wat brengt de toekomst? Dat én meer in de Sirius Universalis Podcast!

 

 

 

 

Aflevering I

In deze aflevering gaat Yara in gesprek met Steven van Dalen, de voorzitter van de Lustrumcommissie van het vorige Lustrum van Sirius, over zijn tijd bij Sirius en het vorige Lustrum.

 

Aflevering II

In deze aflevering gaat Maarten in gesprek met Johan Koggink, Managing Director van Van Benthem & Keulen. Zij spreken onder meer over de oprichting van het ULC, de samenwerking met Van Benthem & Keulen en de jurist van morgen.

 

Aflevering III

In deze aflevering gaat Maarten in gesprek met Elbert de Jong, hoogleraar Privaatrecht aan de UU en voorzitter van het docentenbestuur van het ULC. Een gesprek over het verleden, het heden en de toekomst van het ULC en Sirius. 

 

Aflevering IV

In deze aflevering gaat Yara in gesprek met Jaimisa Bambá Sanches, voorzitter van het XVIe bestuur van Sirius, over haar ervaringen in een bestuursjaar. 

 

Aflevering V

In deze aflevering gaat Yara in gesprek met Adriaan Dorresteijn, hoogleraar Europees Ondernemingsrecht aan de Universiteit Utrecht en mede-oprichter van het ULC. Zij spreken onder meer over de ontwikkelingen binnen het ULC en de carrièreswitch van Adriaan.