U bent hier:

Inhoudelijk evenement 'Sirius in Society'

Lieve Sirii en Alumni,

Het inhoudelijke lustrumevenement ‘Sirius in Society’ zal plaatsvinden op vrijdag 12 november 2021. Het evenement zal geheel in het teken staan van: ‘De maatschappelijke dienstplicht van een jurist’. Daarbij staan interessante vragen centraal als: ‘hoe draagt de jurist van morgen bij aan de maatschappij?’ en ‘moet het recht worden ingezet om maatschappelijke verandering teweeg te brengen (zoals in de beroemde Urgenda-uitspraak en de recente Shell-uitspraak)?’. Het evenement zal ’s ochtends en ’s middags plaatsvinden en belooft zeer prikkelend te worden. Daar wil je bij zijn! 

Tijdens de dag zal het mogelijk zijn om te kiezen voor diverse tracks. Hier zal later meer informatie over worden gedeeld.

Sirius in Society is uiteraard kosteloos te bezoeken door zowel Sirii als alumni en zal plaatsvinden in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Let op! Bij annulering van of afmelding voor dit evenement, hanteren wij het volgende beleid:
- Bij annulering van het evenement vanuit ons, zal gezocht worden naar een passende oplossing. Hierbij kan worden gedacht aan volledige restitutie van het betaalde bedrag, of bij verplaatsing van het evenement, aan behoud van recht op de aangeschafte kaartjes.
- Bij afmelding vanuit jou geldt dat, indien jij je voor 1 september 2021 afmeldt, jij je geld volledig terugkrijgt. Bij afmelding na 1 september 2021, krijg je je geld in beginsel niet terug, tenzij het lukt om iemand anders voor jou kaartje te vinden.